مشاهده سبد خريد
تعداد نام كالا قيمتD
محصولات و خدمات تاپ ترین
اخبار و مقالات و خواندنيهاي تاپ ترین

ماساژور و موبر برقی و باطری درماستا    ماساژور 7 سر صورت    ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor    خرید کمربند ویبره لاغری ویبروشیپ جدید|Vibro Shape    خرید پستی کمربند لاغری ویبرو شیپ جدید اصل| NEW Vibro Shape درجه 1    ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor    ماساژور حرفه ای صورت 12 سر Multifucntion Face Massager  

ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

● لوازم آرايشي و بهداشتي » » ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من وسيله اي ساده با كارآيي بالا ميباشد

As Seen On TV
توضیحات مربوط به ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من :
ماساژور با پورت یو.اس.بی وسیله ای ساده اما با کارآیی بالا میباشد که خستگی عضلات دست، گردن و کمر شما را با اتصال به پورت یو.اس.بی کامپیوتر برطرف کرده و خستگی ناشی از کار با کامپیوتر را از بین می برد. حتماً برای شما هم پیش آمده که ساعتها هنگام کار با کامپیوتر احساس خستگی میکنید، پس با اتصال راحت این دستگاه اقدام به ماساژ عضلات خود نمایید و پس از دقایقی با به گردش در آوردن خون در رگها احساس شادابی و نشاط کنید.
* نصب آسان
* طراحی زیبا
* ویبره قدرتمند
* رفع خستگی عضلات ناشی از کار با کامپیوتر
* ...
* دارای گواهی استاندارد CE و FC اروپا و آمریکا.
بهترین وسیله برای بیرون راندن خستگی
از بدن بعد از یک روز سخت کاری
ریلکـس کردن عضلات , بدن و صورت .
رفع خستگی بدن , گردن , پا , زانو و حتی آرتروز پا
مطابق با استاندارد های اروپا CE
مناسب برای رسیدن به آرامش بعد از یک روز کاری سخت
می تواند تجربه یک ماساژ بسیار لذتبخش و موثر
در رفع خستگی و بر طرف نمودن تنش های
باقیمانده در عضلات بدن
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده با استفاده خلاقانه از علم مهندسی بیونیک ،فیزیک و طب سنتی است ، این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار ، در حین مطالعه ، زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند : زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا و سایر
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند. این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
ماساژور طرح شاندرمن
shanderman
orginal اورجینال
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
...ضد درد و رفع خستگی عضلانی ...
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه
مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده و با استفاده خلاقانه
از علم مهندسی بیونیک ، فیزیک و طب سنتی است
،این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار
،در حین مطالعه ،زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر
ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند :
زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا
و سایر امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد
توانسته مینی ماساژر هوشمند را در
جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار دهد.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر،حسابداران
،کارمندان،معلمان،تمامی گروههای
سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار
طولانی و افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
-ضد درد و رفع خستگی عضلانی- از کلیه
با این ماساژور در هر زمان و هر مکانی میتوانید
قسمت های مختلف بدن را ماساژ داده و درد
، خستگی و کوفتگی را به راحتی از بین ببرید .
از این وسیله می توانید هر روز در حین کار روزانه
و پس از اتمام کار در منزل برای احساسی
لذت بخش و استراحتی کامل بهره ببرید.
همچنین این ماساژور برای رفع درد
عضلات پا ، کمر ، کتف ، گردن و ... بسیار مفید است.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
یا استفاده از سه باطری نیم قلم
مشخصات کلی:
ماساژور جهت شانه ها و پاها و کمر و پشت و دستها و غیره
دکمه روشن و خاموش
سرعت ویبره : 3600 RPM
بدون نیاز به باتری
فقط با برق یواس بی 4 الی 5 ولت
اندازه : 85*43 میلیمتر
وزن : 147 گرم
اندازه کابل : 1.5 متر

کد کالا :    3-0297

قيمت :  7,000   تومان

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل

بازار خودرو
بازار ويژه كودكان
معجزه گر طراحان

خياطي خرید ماساژور یو اس بی سفارش درباره دستگاه USB MASSAGOR فروش کلی ماساژور یو اس بی اتو مو درباره USB MASSAGOR خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده USB MASSAGOR مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی پخش عمده USB MASSAGOR تصاویر ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب خرید و فروش ماساژور یو اس بی ویژگیهای ماساژور یو اس بی متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش رژ گونه نحوه کار ماساژور یو اس بی مناسبترین قیمت USB MASSAGOR خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی USB MASSAGOR فر خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR محتویات USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR با تخفیف خرید پستی ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب قیمت فروش ماساژور یو اس بی دختر خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی فارسی USB MASSAGOR درجه 1 قیمت فروش USB MASSAGOR موچين مش توضیحات USB MASSAGOR تصاویر USB MASSAGOR بابيليس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من هنر بانو درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش خرید آنلاین مناسبترین قیمت USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی بافت خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی درجه یک خرید آنلاین ماساژور یو اس بی فروش عمده ماساژور یو اس بی فروش عمده ماساژور یو اس بی آموزش استفاده ماساژور یو اس بی فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من رژ تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خانم خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی USB MASSAGOR فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی USB MASSAGOR نمایندگی فروش USB MASSAGOR لوازم آرايشي و بهداشتي ارايش فروش USB MASSAGOR فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی هنر بانو خليجي نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ضد آفتاب خرید ماساژور یو اس بی اصل قیمت فروش ماساژور یو اس بی نحوه کار USB MASSAGOR چشم نمایندگی فروش USB MASSAGOR خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی قیمت خرید USB MASSAGOR تله شاپ پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ادكلن سفارش آنلاین خرید آنلاین سشوار توضیحات ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب ابرو ايروبيك USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor کار کردن با ماساژور یو اس بی عربي راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی فروش توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR اصل فروش پستی USB MASSAGOR محتویات ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی USB MASSAGOR محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من موچين خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی درجه یک خرید آنلاین ماساژور یو اس بی تصاویر ماساژور یو اس بی فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده USB MASSAGOR ویژگیهای USB MASSAGOR خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR بانو USB MASSAGOR خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 خرید ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی خرید آنلاین USB MASSAGOR خرید و فروش USB MASSAGOR ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف ویژگیهای USB MASSAGOR فروش ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی اصل خرید کلی ماساژور یو اس بی مش خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR درجه یک کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بافتن مو USB MASSAGOR درجه یک محتویات ماساژور یو اس بی نمایندگی USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی درجه 1 توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خليجي خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی دختر خرید و فروش ماساژور یو اس بی توضیحات ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف USB MASSAGOR خرید کلی USB MASSAGOR فروش عمده USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب خرید پستی USB MASSAGOR تافت خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده USB MASSAGOR فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من زن تافت خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی ضد آفتاب قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تاژ خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من لب خط قیمت فروش USB MASSAGOR نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش عمده USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عربي پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف آموزش استفاده USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک خرید اینترنتی USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی درجه 1 مام تله شاپ خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خياطي خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف خرید عمده USB MASSAGOR بافت خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR ویژگیهای ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR اصل فروش ماساژور یو اس بی عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب قیمت خرید USB MASSAGOR فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی ماساژور یو اس بی فروش کلی ماساژور یو اس بی خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مام مو خرید و فروش USB MASSAGOR آشپزي رژ درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده ماساژور یو اس بی خانم فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان USB MASSAGOR لوازم آرايشي و بهداشتي خرید ارزان ماساژور یو اس بی ايروبيك کار کردن با ماساژور یو اس بی آشپزي راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR خرید درباره ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی فروش پستی ماساژور یو اس بی خرید عمده ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ريمل نحوه کار ماساژور یو اس بی متعلقات USB MASSAGOR خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با تخفیف USB MASSAGOR آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من رژ گونه خرید آنلاین چشم خرید USB MASSAGOR خرید فروش کلی USB MASSAGOR خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ناخنگير محتویات USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل اتو مو آموزش استفاده ماساژور یو اس بی زن خرید عمده ماساژور یو اس بی عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی تله شاپینگ کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ناخنگير هايلايت کار کردن با USB MASSAGOR عروس درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فارسی فروش پستی USB MASSAGOR خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی ماساژور یو اس بی ريمل خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR تاژ خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من هايلايت خرید ارزان ماساژور یو اس بی ابرو خط چشم خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف تله شاپینگ تصاویر USB MASSAGOR درباره دستگاه USB MASSAGOR خرید کلی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین USB MASSAGOR فروش USB MASSAGOR آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بانو فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من واكس مو عطر کار کردن با USB MASSAGOR عطر راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط چشم پخش عمده ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک USB MASSAGOR درجه 1 تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش بافتن مو سشوار ادكلن خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس USB MASSAGOR خرید ارزان USB MASSAGOR فر ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor نحوه کار USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی مو خرید پستی عکـس USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی خط خرید اینترنتی USB MASSAGOR خرید اینترنتی نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید پستی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از USB MASSAGOR درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش درباره USB MASSAGOR نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آرايش عروس سفارش آنلاین خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی آرايش واكس مو فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی USB MASSAGOR اپيلاسيون نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اپيلاسيون لب خرید پستی ماساژور یو اس بی متعلقات USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی فروش پستی ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با تخفیف توضیحات USB MASSAGOR ارايش بابيليس خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی خرید پستی USB MASSAGOR